New Posts New Posts RSS Feed: Not displaying in IE9, etc
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Not displaying in IE9, etc

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Simon368 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Aug 10
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 20
Post Options Post Options   Quote Simon368 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Dec 12 at 1:34pm
I have the latest version of sailwave downloaded yesterday but the same results.
I do not control the website so do not understnad such things as you suggest.
 
I just create the htm file and send it to the webmaster. They upload it and any new browsers dont seem to read it.
 
Am I saving in the wrong format or do you think it is something to do with the way we are uplaoading it. i have not doubt  it is us and not sailwave Smile
Back to Top
blueboy View Drop Down
Really should get out more
Really should get out more


Joined: 27 Aug 10
Online Status: Offline
Posts: 511
Post Options Post Options   Quote blueboy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Dec 12 at 6:14pm
It is possible to configure the webserver to send headers to ask IE to behave in IE7 mode.

X-UA-Compatible;IE=EmulateIE7

But maybe you need a more recent version of Sailwave?
Back to Top
Simon368 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Aug 10
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 20
Post Options Post Options   Quote Simon368 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Dec 12 at 4:43pm
When we post the sailwave file to our website the results cannot be read in anything later than IE 7.
 
I Publish the results and Emial to the lady wgho does the website. she uploads them. They used to be fine to read now it is all a loadd of rubish
 
what are we doing wrong?
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.665y
Copyright ©2001-2010 Web Wiz
Change your personal settings, or read our privacy policy